Питання служителю: Як тварини які не вміють плавати з Австралії і Америки потрапили в Ковчег?

05-02-2021, Комментариев нет

ВопросПитає Dylan: Як тварини які не вміють плавати з Австралії і Америки потрапили в Ковчег?

Відповідь: Вітання Dylan!

Дякую за питання, дійсно гарне питання, і оскільки мені подобається все що пов’язано з Географією, я залюбки постараюсь дати вам відповідь на це питання. Питання насправді не важке якщо дивитися з Біблійної точки зору, хоча і вченні еволюціоністи і не можуть дати чіткої відповіді, але якщо звернутися до Біблії то ви можете там знайти відповідь, давайте поглянимо що Біблія пише про Потоп:  1М 7:10-11: «І сталося по семи днях, і води потопу линули на землю. Року шостої сотні літ життя Ноєвого, місяця другого, сімнадцятого дня місяця, цього дня відкрилися всі джерела великої безодні, і розчинилися небесні розтвори.» – з цього тексту ми можемо побачити що потоп був дуже сильний і масштабний. І коли дослідники читають Біблію то вони припускають що до потопу був один материк, материки не були розділені водою(океанами), тому звірі з усіх кутів єдиного материка зібралися до ковчегу. А розділення на материки сталося під час потопу, коли вода вирвалася з під землі і почала розділяти землю. Тим більше якщо це був задум Божий щоб спасти всі види тварин то Бог любим способом зробив щоб тварини де б вони не проживали все одно прийшли до ковчегу. Буття 10:25 «А Еверові народилося двоє синів: ім’я першому Пелеґ, бо за днів його поділилась земля, а ймення його брата Йоктан». – І ось в Біблії ви можете знайти ще один стих який нам ясно дає зрозуміти що за днів Пелега тобто після потопу земля уже була поділена на материки, і люди розселялися на кожному з них.

Всього найкращого, з Богом

Артур – бакалаврант богослов’я.

 


Рубрика: Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"