Питання служителю: Як бути коли тобі подобається дівчина, а ти їй ні?

18-05-2021, Комментариев нет

ВопросГригорій запитує: Здравствуйте! У меня есть к вам один вопрос,у меня есть одноклассница которая мне нравится,но я ей не нравлюсь,что можно сделать чтобы исправить это? З сайту «Твоя Біблія»

Відповідь: Доброго дня, Григорій!

Питання досить цікаве і життеве. Тому що у кожного з нас є певні симпатії до протилежної статі, адже це природньо і в цьому немає нічого поганого. Але ми повинні пам’ятати що у людини є свобода вибору, і ми повинні поважати її вибір який би він не був.

І звичайно ви скажете, як бути з тими почуттями? Або якщо ви ціленаправлено намагаєтеся добитися їй, то як це зробити?

На мою думку з цим питанням варто звернутися до Бога, і Бог обов’язково дасть вам відповідь, адже тільки Він може вплинути на людину. І я вам скажу навіть більше, хоч Бог помер і віддав життя за нас грішних людей, Він всеодно поважає вибір людини, коли вона йде проти Нього, чи разом з Ним. Тому, наскільки нам, важливо поважати інших людей.

А з приводу супутниці життя віддайте це питання в руки Божі і Він обов’язково вам допоможе, що навіть самі будете дивуватися.

Біблія говорить: Мт 7:7-8: «Просіть і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам; бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а хто стукає відчинять йому.»

Вадим Трачук, бакалаврант богослов’я


Рубрика: Вопрос служителю

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"