Питання служителю: Що робити, якщо образив Бога?

23-05-2021, Комментариев нет

ВопросМаксим питає: Я оскорбил бога, сам того сначала не понял. через несколько секунд понял. Что мне делать?

Відповідь: Доброго дня брат Максим.

Дві тисячі років тому Ісус Христос дав нам обітницю «… а того, хто до Мене приходить, Я не вижену геть.» (Iван 6:37). Це перше, що потрібно зробити людині коли Святий Дух їй докоряє за вчинений гріх — прийти до Христа і визнати свій конкретний вчинок. Не приховувати свою провину, не виправдовуватись, а в смиренній молитві дитини Божої стати перед Ним таким як є.

Ісус Христос уже заплатив вичерпну жертву за кожен наш гріх. І наші спроби самотужки зробити, щось відплатою за наші погані вчинки, лише применшують Його жертву. У настанові до Лаодикійської церкви Він сказав «Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся!» (Об.3:19). Другим етапом є покаяння, комусь це видається занадто малим кроком для отримання прощення, а хтось роками не може розкаятись у вчинених злодіяннях. Втім це необхідність, яку відкривають перед нами сторінки Біблії.

Третім етапом є життя з Божою допомогою без повторення цього гріха. Людей часів Ісуса Христа, яких тогочасне суспільство готове було каменувати за їх провину, Ісус відпускав зі словами «Не засуджую й Я тебе. Іди собі, але більш не гріши!» (Iван 8:11). Це Він готовий сказати кожному з нас і сьогодні, якою б великою в наших очах не була провина Він готовий її покрити Своєю Праведністю. «Прийдіть, і будемо правуватися, говорить Господь: коли ваші гріхи будуть як кармазин, стануть білі, мов сніг; якщо будуть червоні, немов багряниця, то стануть мов вовна вони!» (Iс.1:18).

З повагою Данило Абрамюк, бакалаврант богослов’я


Рубрика: Вопрос служителю

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"